0 Comments

leef-alsof-het-je-laatste-dag-is

leef alsof het je laatste dag is

Leef alsof het je laatste dag is, kan jij je daarin vinden?
Dat is echt mijn motto en daarom ga ik er ook het beste van maken ondanks dat ik nu best een zware tijd heb.
Ik heb op het moment super veel vrije tijd omdat ik net ontslagen ben terwijl ik echt mijn droombaan had! Ik vind het echt super kut dat ik die ben kwijtgeraakt maar ja ik zal toch door moeten, ik kan moeilijk de hele dag thuis in een hoekje gaan zitten huilen.
Ik vind het leven pas echt leuk wanneer ik iemand heb om alles mee te delen, zoals mijn stoutste fantasie├źn bijvoorbeeld. Heb jij er misschien eentje die je nu al met mij zou willen delen? Kusje

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *