0 Comments

terug-van-weggeweest

Terug van weggeweest

Een poos lang was ik helemaal klaar met dit online gedoe en heb ik mijn profiel op stil gezet. Ik had zulke slechte ervaringen dat ik even mijn gedachten los moest laten en tot mezelf moest komen.
En dat is gelukt hoor, ik voel me nu een stuk beter en ben klaar om het een tweede kans te geven. Mijn doel is om nu wel te slagen en een leuke vent te vinden waar het mee klikt. Jij staat daarbij hoog op mijn verlanglijstje en ik ga ervan uit dat dat wederzijds is. Anders zou mijn gevoel niet zo goed zijn.

Ik weet ook zeker dat we enorm veel plezier kunnen gaan beleven en dat we dingen gaan meemaken die we beide nooit voor mogelijk hadden gehouden. Zou jij willen weten wat voor dingen dat zijn?

,

,
– 2019 – ,

terug-van-weggeweest

Geef een reactie