0 Comments

oh-sorry-ik-drukte-te-snel

Oh sorry! Ik drukte te snel!!!

Och sorry hoor. Ik had het niet in de gaten! Nadat ik mijn berichtje over de buurvrouw af had getikt en op verzenden drukte bedacht ik me pas dat ik de helft van de tekst waarschijnlijk heb gemist. Pfff stom! Maar ik heb even in mijn verzonden items gekeken en ik weet alweer waar ik gebleven was.

Haar man kwam thuisMan man man… wat had ik een paniek zeg. Dat is namelijk niet echt een heel keurige meneer om het maar zo te zeggen. Ik vreesde gewoon voor de lover van zijn vrouw!

Maar wat zag ik tot mijn grote verbazing?!?!?! Haar man kwam binnen via de voordeur en die lover schoot naakt onder de garagedeur door hoppakee snel naar buiten

Bizar verhaal he dit? Bizar theater is het kan ik je vertellen!!
Als je me mailt dan deel ik nog zo’n moment, oke?

Geef een reactie

Tags: ,