0 Comments

ik-mis-mijn-man-in-de-slaapkamer

Ik mis mijn man in de slaapkamer

Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat mijn man kwam te overlijden en ik mis hem heel erg. Voornamelijk trouwens in de slaapkamer, want hij was heel actief inbed. Ik heb in mijn leven meerdere kerels gehad, maar niet één was zo goed als hij. Hij kon me echt op een fantastische manier laten klaarkomen.

Gek genoeg mis ik hem overdag bijna nooit. Het is alsof mijn leven dan gewoon doorgaat endat ik pas ’s avonds heimwee naar vroeger begin te hebben. Dat is best erg toch? Misschien komt het dat ik oversekst ben en gewoon aandacht tekort kom. Maar daar moet wel een oplossing op te vinden zijn. Jij bent immers ook een vent met een sekswellustige drang naar een gewillige vrouw, klopt dat?

Wat nou als ik je vaker in de avonduren mail wanneer ik opgewonden ben?

Geef een reactie

Tags: , , ,