0 Comments

iedereen-trekt-aan-me-van-alle-kanten-2

Iedereen trekt aan me van alle kanten!

Ik wist niet dat ik zo populair was! Ik krijg zoveel berichten dat ik geen tijd heb om ze allemaal te lezen en om eerlijk te zijn verwijder ik de meeste zonder ze te openen. Ik voel me heus vereerd en krijg veel zelfvertrouwen van al die aandacht, maar wat ik het liefst wil is een leuke vent als jij die niet zo opdringerig is en mij behandelt als een normale vrouw. Ik hoef niet per se op een voetstuk te staan.

Snap jij wat ik precies bedoel? Kunnen we daar niet verder 1-op-1 over praten? Klik op de link onderaan om het te bekijken!

Om ervoor te zorgen dat alle berichten worden afgeleverd in uw inbox
Gelieve ons e-mailadres toe te voegen aan uw adressenboek.

,
U ontvangt deze e-mail omdat u bent geregistreerd op Flirten.

Geef een reactie